Carta a una amiga

Vull aprofitar esta finestra que representa el bloc del nostre poble per poder compartir entre tots els que també senten com jo el sentiment de pèrdua que a representat per nosaltres la mort de la Nostra estimada Tani.

No puc recordar de lo menuda que era ni un sol estiu que no vingués al poble la Tani i la seva mare, des de que tinc memòria que sempre he relacionat la arribada del estiu en el retrobament amb els amics que estaven fora i tornaven cada any. Ja fa anys que també u faig jo, això de torna al poble al estiu però us puc assegurar que el proper estiu no serà el mateix, l’estiu que ve faltarà algú molt important per mi. Des de el meu balco al seu i a tan poca distancia com lo propera que jo sentia la seva estimació, no recordo ni una sola vegada que ella no fos carinyosa i amable en mi,quant era menuda, era com una tia que venia de Barcelona i ara de gran era com una amiga o una germana gran, mai va faltar un detall per la meva mare o per les meves filles i sempre les hores que vam passa juntes van ser de goig i amistat.

Te trobarem mol a falta estimada Tani recordarem aquet últim estiu per sempre, el dia que vam pujar a Santa Barbera, el dia que vam anar a recorre les finques dels teus avis, les tardes jugant al parxis , la teva veu cridant a la Lucia des de el teu balco , son trossets de vida compartida que faran que el teu record sigui sempre entre nosaltres.
Tots els que te vam conèixer ve sabem lo que estimaves el poble lo profunda que era la arrel clavada en aquesta terra l’amor que el teu avi havia fet créixer dins el teu cor,per això tornaves cada any i ara tingues la seguretat que estaràs sempre al poble dintre del record dintre del cor dels que te vam conèixer i estimar.

Lina Giner

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.